Please set your Main Menu on the Appearance > Menus page. For more information please read the documentation.

Hur vet du om du har en poetisk ådra

 

För många människor är det lätt att använda sig av det skrivna ordet. För andra är det svårt att uttrycka sig i skrift. Dock är detta inget som på något sätt kommer att påvisa om du har en poetisk ådra eller ej. Här behöver du egentligen inte sätta dig ned för att skriva något. Kanske är du den som har talets gåva, och då kan dina tal många gånger för vissa människor kännas som att lyssna till bra poesi. Detta beror naturligtvis på vad du talar om, men om du verkligen vill veta om du är den som kan skriva dikter, kommer det att finnas ett bra sätt att ta reda på detta.

poetic sideIdag finns det massor av olika platser på nätet där folk publicerar vad de tycker och tänker eller korta verser i poetisk form. Detta kommer du också att kunna göra. Vad som är bra med detta är att du kan vara helt anonym, vilket betyder att du aldrig behöver skämmas om det skulle vara så att andra inte uppskattar det sätt du skriver på. Nu kommer det också att finnas olika sätt att gå tillväga för att lära sig bli bättre på att skriva dikter och annan poesi.

Detta kan då vara att gå en kurs inom detta ämne. Precis som med att alla kan lära sig grunderna i att måla tavlor, så kan alla lära sig grunderna i att skriva poesi. Frågan är om du på det senare stadiet när du ska fortsätta vidareutveckla dig själv, kommer att vara den som är tillräckligt kunnig att utföra saker på egen hand. Först här kommer det då att visa sig om du har den poetiska ådra som du trodde att du hade. Hur som helst kommer det alltid att finnas någon som gillar vad du skriver även om du inte blir superpoppis.