Please set your Main Menu on the Appearance > Menus page. For more information please read the documentation.

Gå med i en poesiklubb

 

poetry clubFör dig som är riktigt intresserad av poesi och vill lära dig mera, eller för dig som redan vet att du är den som har en förmåga att skriva något som folk vill läsa, kan det vara en idé att gå med i en poesiklubb. Just nu finns det faktiskt ganska så många sådana runt om i landet. Helt plötsligt har det blivit inne att vara poet och dikta ihop sina egna små verk. Kanske har detta med att göra att linjen av att vara blyg hela tiden suddas ut mer och mer och inte blir synlig i samhället.

Nu finns det heller inte alls något som säger att du måste vara blyg för att visa upp det du kan göra och skriva. Här handlar det helt enkelt om att folk kommer att gilla det eller ej. En människa som skriver poesi och verkligen vill bli bättre på det måste vara den som kan ta både ris och ros för att kunna utvecklas. Detta kommer naturligtvis den som går med i en poesiklubb hela tiden att kunna få. Samtidigt så kommer detta faktiskt att bli som en liten sluten krets med vänner, vilket då gör att det kanske inte blir lika svårt att läsa upp det du har skrivit.

Nu är en poesiklubb inte bara till för att alla ska kunna skriva sina egna dikter och läsa upp för de andra, utan här kommer det även att finnas tillfällen till studier utav olika diktare och skapa olika grupper inom olika områden. För att gå med i en poesiklubb behöver du absolut inte vara den som vill skriva. Här kan du vara den som vill lyssna på andra, och eventuellt njuta av de gånger då klubben bjuder in en erkänd poet som läser sina dikter högt för alla och talar om hur livet som poet verkligen är.